A Coca-Cola való hajmosás sok jót tehet.

Read Time:1 Minute, 14 Second

Ön is álmodik arról, hogy gyönyörű haja legyen, de a valóság kicsit borúsabb? Ha tompa, göndör hajad van, érdemes tovább olvasnod, hogy megtudd, mi ez a kólás trükk. Nem vagy egyedül; sok nőnek van olyan haja, amelynek hiányzik a volumene és a fénye. Ez nem is olyan furcsa, ha belegondolunk, mit teszünk kollektíven a hajunkkal: a gyakori mosás, színezés, egyenesítés és dauerolás egyáltalán nem tesz jót a hajunknak. Szerencsére van egy egyszerű termék, amely mindent megváltoztathat, és valószínűleg már van is belőle egy üveg a hűtőben.

Coca-Cola
Tudtad, hogy a Coca-Cola valójában sok mindenre hasznos? Használhatja például a vízforraló vízkőmentesítésére vagy a WC-csésze tisztítására. Úgy tűnik, a népszerű ital annyira kémiai, hogy képes megtisztítani dolgokat. Ki gondolta volna? Arra is használhatja, hogy eltávolítsa a rágógumit a hajából (vagy a gyermekei hajából). Töltsön meg egy tálat Coca-Colával, és tegyen bele egy szál rágógumizott hajszálat. Hagyja benne egy ideig, és meglátja, milyen könnyen eltávolítható a rágógumi.

Mosd meg a hajad
Azt nem tudjuk megmondani, hogy tényleg olyan jól működik-e, mint ahogyan egyesek állítják, de ezt a trükköt mindenképpen érdemes kipróbálni, ha dúsabb hajat szeretnél. A Coca-Cola állítólag kevésbé puhává teszi a hajat, és “kusza” textúrát eredményez – de jó értelemben. A Coca-Cola magas savtartalma miatt a hajszálak összezáródnak és zsugorodnak. Ez fényessé teszi a hajat. Jól hangzik, igaz? Ellko szépségblogger kipróbálta ezt a trükköt, és nagyon elégedett az eredménnyel. Mindössze két kis üveg Coca-Cola és víz kell, hogy újra kiöblítsd!

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.