Olyan dolgok és tárgyak, amelyeket nem lehet pénztárcában tárolni

Read Time:1 Minute, 59 Second

A pénztárca értékes, szeretett és pótolhatatlan dolog minden ember számára. És még csak nem is annyira fontos, hogy mennyi pénz van benne pillanatnyilag – ez önmagában is fontos és értékes, lényegét tekintve, és egyedülálló energiával rendelkezik. Hiszen azért hozták létre és találták ki, hogy ott maradjon a pénz! Mit nem lehet pénztárcában tárolni?

Bankkártyák
Szóval továbbra is fantáziálunk. A pénztárca elveszett, a kártyák eltűntek. Természetesen bemész a bankba, és ő letiltja őket. De időbe telik a műanyag újrakiadása. És ez az idegek és a felesleges aggodalmak pazarlása is.

Kedvezménykártyák
Sok nagy szupermarket, sőt kiskereskedelmi lánc is kínál ajándékkártyákat. Ez egy nagyon kényelmes fizetési eszköz. De ha elveszíti az ilyen műanyag termékeket, akkor rendkívül nehéz vagy akár lehetetlen helyreállítani őket. Szóval megéri kockáztatni?

Készpénz
A szakértők azt javasolják, hogy akkora összeget vigyen magával az erszényben, hogy ne legyen félelmetes megválni tőle. Természetesen, ha jelentős kiadásai vannak, akkor is készpénzt kell venni. Ezeket azonban különböző helyeken kell tartani. Például egy kicsit a táskában, egy kicsit a pénztárcában, egy kicsit a belső zsebben.

A dokumentumok
Van néhány negatív következmény, amelyet szem előtt kell tartani. Először is, az elveszett dokumentumokat több hétig, sőt hónapig vissza kell állítani. Másodszor, az útlevél adatai szerint a csalók hiteleket és mikrohiteleket bocsáthatnak ki. Harmadszor, az útlevél lakcímet tartalmaz, ami egyéb következményekkel is jár.

Csekk az üzletekből
A tudósok azt találták, hogy a csekknyomtatáshoz használt termék mérgező biszfenol A vegyületet tartalmaz. Ez negatívan befolyásolhatja az erekciós funkciót, növelheti a rák, a cukorbetegség és a szívizom-patológiák kockázatát. A csekkeket lezárt műanyag zacskóban kell tárolni. És jobb zárt dobozban.

házkulcsok
– Talán oda kellene adnom annak a lakásnak a kulcsait, ahol a pénz van – kérdezte a hírhedt Ostap Bender. Képzelje el, hogy egy csaló megtalálta a pénztárcáját, amelyben egy útlevél és egy csomó kulcs van. Itt technológia kérdése – el kell jutni a megfelelő címre és „lefoglalni” az értékeket.

És babonák és előjelek is
A jelek gyökerei az ókorban gyökereznek. Valaki hisz bennük, valaki szkeptikus, de tudat alatt mégis követi a hiedelmeket és teljesíti azokat. A pénztárca különleges dolog, energetikailag feltöltődik és különleges jelentéssel tölti meg.

Fotók rokonokról, rokonokról, szeretett személyről
Általában véve ez nem egy fényképalbum. Ha például gyakrabban szeretné megcsodálni a családi funkciókat, tartson képeket a telefonján. De egy pénztárcában – ez nem szükséges. Tehát a figyelmed ezekre az emberekre gondol, és a pénz továbbra is megfosztva marad az energiájától. És mivel nem figyelnek rájuk, nem nyúlnak a pénztárcájához.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.