Miért hazudnak a férfiak a nőknek?

Read Time:1 Minute, 47 Second

Miért hazudnak a férfiak a nőknek? Elvileg miért hazudnak az emberek egymásnak? És ez tényleg olyan szörnyű? Miben különböznek a “férfi hazugságok” a sok női képzésben oly szorgalmasan tanított “kislányos kis csalásoktól”? Mi olyan csábító, hogy a férfiak kifinomult hazugságokat mondanak?

Először is, még mindig meg kell értenünk a különbséget a férfi és a nő hazugságai között. Az ember a lehető legközelebb hazudik az igazsághoz (amit ő személy szerint igaznak tart), és soha nem halmoz el felesleges részletekkel. Vagyis: kitalálta magának, elhitte magának, majd a megkomponált gondolatot végső soron igazságként küldi a tömegeknek. Minden kétkedő kap egy pofont. Aki nem értékeli és kuncog, annak nem kell semmit sem bizonygatni, nemhogy igazolni magát. Egy nő egy csomó felesleges részletet halmoz fel a saját aprócska hazugságára, zavaros, kétkedő, elveszett, nyűgös lesz, és a végén még a figyelmet is magára vonja a valótlanságával. Ha lebukik, természetesen bevallja, megbánja, és tovább bonyolítja az életét. Ekkorra a férfi már biztos benne, hogy igaza van, és hogy “ez már csak így van”.

Miért hazudik egy férfi egy nőnek, mi a haszna?

  • A magasabb rendű lét érzése.
    Átkozottul jó érzés tudni, hogy te vagy a legokosabb, a legsikeresebb, a legsikeresebb, a legteljesebb, a legteljesebb, a legteljesebb. És így tovább a listán. Ezek nem azok az idők és néhány nehézség. És micsoda eredmények voltak! Kár, hogy te, kedvesem, akkor nem voltál ott. Mindent látott volna (plusz adalék, hogy a “kedves” semmit nem tud ellenőrizni, szavamra veszi, támogat, szimpatizál, mos, takarít, önti, és így tovább, a lista szerint).
  • Háztartási kényelem.
    Induljunk ki abból, hogy pontosan mit adhat egy nő álmai férfijának. Kezdve a gyermekkorral
  • Egy hűséges feleség.
    Mint már korábban is mondtuk, a nők képtelenek hozzáértő módon hazudni. Természetesen évszázadok óta próbálkoznak. De ügyetlenül és nem különösebben tehetséges, és kiérdemelte az álnok és reménytelenül hibás hírnevét.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.