Ha sok hangya van otthonodban, használd tippjeinket, hogy teljesen eltűnjenek!

Read Time:1 Minute, 39 Second

A nyár beköszöntével a hangulat kellemes lesz, napsütéses napok érkeznek, és kellemes lesz a szabadban tölteni az időt. Bár ez a kedvenc időszakunk, mindennek van egy másik oldala is; ebben az esetben ez a mindenféle rovarok megjelenése, amelyek látszólag a semmiből bukkannak fel, és amikor sétálni szeretnénk a kertben, a hangyák a fő ellenségünk.

Az egyik legkellemetlenebb dolog, amikor a konyhába lépve hirtelen rájössz, hogy egy egész hangyakolónia mászik az asztalon, a gyümölcsökön, a falakon vagy a padlón. Ezek a parányi lények azonban teljesen higiéniaellenesek, és nagyon gyorsan el tudnak terjedni mindenfelé.

Természetesen tesztelheti a különböző növényvédő szereket, és kiiktathatja őket, de a konyhát vegyszerek hullámával bombázni nem a legjobb megoldás. És még inkább, ha háziállatok vannak a házban. Szerencsére nem lesz szükséged rovarirtószerekre vagy ilyesmire, ez a módszer otthon is elegendő, és csak azokra az elemekre lesz szükséged, amelyek valószínűleg már megvannak.

Ami segíteni fog, az a szódabikarbóna időnkénti hozzáadása a szemeteshez. Bár, ha olyan módszert szeretnél, amire nem kell állandóan emlékeztetni, próbáld ki a pamutkendőt – ez a legjobb eszköz.

Kenjen be egy jó darabot ebből a ruhából illóolajjal, és hagyja a vödör alján, mielőtt elkezdené beletenni a szemetet.

Ha az Ön intézkedései nem segítettek megelőzni a hangyainváziót otthonában, kövesse ezeket a tippeket a hangyák kiirtásához!

Fahéj
Ezeknek a kis állatoknak hihetetlen szaglásuk van, és a fahéj illata nem a kedvencük. Vegyünk egy csésze vizet, és adjunk hozzá egy teáskanálnyi fahéjolajat. Nedvesítsen meg ezzel a keverékkel egy darab pamutkendőt, és terítse szét ott, ahol a hangyák általában kúsznak. Ismételje meg a folyamatot többször, amíg a hangyák el nem tűnnek.

Ecet
Az ecet a hangyák számára is kellemetlen. És ezt használhatja, mivel ez nem egy rossz és olcsó módja annak, hogy ellenőrizze őket. Az előző keverékhez hasonlóan fogjon egy aeroszolos flakont, és töltse meg egyenlő arányban vízzel és ecettel. Adjunk hozzá egy kis citromot, rázzuk fel, és oszlassuk el az összes olyan útvonalon, ahol a hangyák közlekedhetnek. Naponta egyszerre csak egy keveset permetezzen, amíg teljesen el nem távolítja őket.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.