A magyarok ismét találtak valami furcsát a vízkészletben

Read Time:48 Second

Újabb nagyon kellemetlen felfedezésről számoltak be a magyarországiak a közösségi médiában. A lakosok már korábban is láttak férgeket a csapvízben, de most ugyanezeket az élőlényeket találták a csapvízben is.

Budapesti lakosok a közösségi médiában panaszkodtak a csapvízben lévő férgek miatt. A lakosok korábban már beszámoltak a csapvízben lévő “élősködőkről”. Most a csapvízből jöttek ki a férgek. A panasz szerzője rövid verset írt róla, és felajánlotta a kerület vezetőjének, hogy mondjon le.

“Jó magyar víz! Mi van a csapvízben? Talán egy bot, egy gally? Ó, ez egy féreg! Ez egy csíkos. Hadd kússzon vissza az otthonába. Te, barátom, kúszol, ne félj. Én magam is félek tőled. Csinálj valamit, vagy mondj le!” – írta a rezidens.

Egy helyi lakos elmondta egy riporternek, hogy férgek jöttek ki a csapból, amikor megnyitotta a vizet, és meg akarta mosni az arcát.

“Reggel felkeltem, elmentem mosni, megnyitottam a vizet, és a csapból kukacok jöttek ki a mosogatóba, a többi kukac lement a lefolyóba, egy maradt” – mondta a nő.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.