Asztrológus elárulja, mit tartogatnak az egyes csillagjegyek 2022-re

Read Time:4 Minute, 5 Second

A Kosok az év első felében a szakmai képességeik fejlesztésével lesznek elfoglalva, és olyan dolgokkal foglalkozhatnak, mint a nyelvtanulás vagy a jóga. A tavasz és a nyár az optimális időszak a kreatív tervek megvalósítására. Akkor a szerelemben is szerencsésnek kell lennie. Aki pedig magányos marad, annak a magánélete őszre esik. A csillagok mindenképpen adnak egy második esélyt Ariesnek.

A Bikáknak nem lesz könnyű dolguk az év első felében. Ezeknek a makacs embereknek mindent meg kell tenniük, hogy alkalmazkodjanak az új realitásokhoz: rugalmasabbá kell válniuk, és meg kell tanulniuk kompromisszumot kötni. Ha persze sikerrel akarsz járni.

Tavaszra már ki tudsz lélegezni, de nem sokáig.

Nyáron fog utazni, ezért jobb, ha előre vásárol egy bőröndöt vagy egy utazótáskát.

2022-ben a Bikáknak állandóan csomagolniuk kell. A magánélet is változni fog, bár őszre. A szerelem jelének néhány képviselője az első lehullott levelekkel érkezik.

A vidám és társaságkedvelő Ikrek 2022 első felében a magánéletükkel kapcsolatos aggodalmakba merülnek. A meglévő kapcsolatokban fordulópont lehet.

Az univerzum egynél több tesztet küld neked. Lehetséges, hogy a partnere életében olyan fontos változások következnek be, amelyek Önt is érintik. Ezért az utazásokat, amelyekről álmodtál, sajnos el kell halasztanod, amíg a dolgok jobbra fordulnak.

De ne féljetek idén az Ikrek számára. Éppen ellenkezőleg, lassú, de folyamatos előrehaladást fog felvázolni az életben. A dolgok végre javulni fognak a karrier és a pénzügyek terén. A legfontosabb, hogy legyünk türelmesek és tűzzünk ki hosszú távú célokat. A legjobb időszak erre január és március közepe között van.

A nyárhoz közeledve pedig készüljön fel arra, hogy rendbe teszi a magánéletét.

A Rákok sikeresek lesznek szakmai és magánéleti ügyekben. Ez a kedvező időszak csak egyszer vagy kétszer fordul elő az életben, ezért használja ki a lehető legtöbbet. A május a szerencse kezdete. Csak ne féljenek ilyenkor megvédeni az elképzeléseiket és részt venni az önreklámozásban. Mindez a te érdekedben fog történni.

Sajnos, nem lesznek nehézségek. Az év elején a retrográd Vénusz felrázza a kapcsolatait. Kemény próba lesz, mert lehet, hogy a mindenütt jelenlévő exek kopogtatnak majd az ajtódon. Ez az amúgy is érzékeny és törékeny rákos betegeket aggasztja.

Az egyedülállók viszont a szerencsések. Vagy az egyikkel, vagy a másikkal fognak találkozni.

A 2022-es év eleje nem lesz könnyű az Oroszlán számára. Januártól márciusig a sors folyamatosan akadályokat állít eléd.

Csak a türelem segít megbirkózni a szorongással és az aggodalommal. Próbáljon meg többet gondolni magára és az egészségére, mint az átmeneti nehézségekre. Ráadásul szükséged lesz az erőre, hogy drámaian megváltoztasd az életedet. Jövőre valószínűleg más munkát találsz, vagy akár egy új irányt – belevetheted magad valami teljesen újba. Ezt a legjobb lenne április és október között elvégezni.

Az augusztus jó időszak lesz a magánéletében ennek a tűz jegyűnek.

Lányok, ne várjatok stabilitást és nyugalmat! Sok jó és rossz lesz 2022-ben. Az év eleje valószínűleg nehéz lesz. A családdal, az otthonnal és a szerettei egészségével kapcsolatos problémákkal kell majd foglalkoznia.

Tavaszra váratlan szerencse ér, és most még azt is nehéz kitalálni, hogy miért – talán előléptetést vagy nyereséget kapsz.

Május és október között fellélegezhetsz és megtalálod a belső békét, ahogy mondani szokták. Ekkor fogod észrevenni a változást a magánéletedben is. Van rá esély, hogy megtaláld a pasidat.

Mérleg, ez az év a magánéleted szempontjából életbevágó lesz.

Januárban konfliktusok alakulhatnak ki a szeretteivel. Gondoljon az anyagi helyzetére és a meggondolatlan költekezésre. Lehetséges, hogy ez az oka.

Az év elejétől márciusig készüljön fel az üzleti és munkahelyi sikerekre. A kollégák és a felettesek értékelni fogják a kitartását és az elszántságát.

A romantikus randevú októberre halasztódik. Ebben az időben a Vénusz, a szerelem bolygója követi a jegyét, és segít Önnek érdekes embereket vonzani.

A 2022-es év a Skorpiók számára instabil és szeszélyes lesz. Ahhoz, hogy szilárdan megálljanak a lábukon, gyorsan kell alkalmazkodniuk a folyamatosan változó körülményekhez.

Különösen januártól márciusig. Ez a legnehezebb időszak az Ön számára. Lehetnek egészségügyi problémák. Vigyázzon az immunrendszerére, és ne hanyagolja el a krónikus betegségeket.

Az Univerzum tavasszal megjutalmazza Önt a megpróbáltatásokért, amelyeken átment. Megoldja a szakmai problémákat, szélesíti a látókörét, utazik és növeli a jövedelmét.

Májustól októberig szerelemre vágysz. Az egyedülálló Skorpiók számára ez egy remek alkalom, hogy végre hozzáadják a “nem” részt a “szingli” státuszukhoz.

A Nyilasok számára a következő év mottója a mértékletesség mindenben.

Bár ez nem biztos, hogy könnyű az olyan energikus embereknek, mint te. 2022 első néhány hónapjában tartsa távol magát a veszekedésektől, és ne hozzon fontos döntéseket. Vigyázzon jobban az egészségére: próbáljon meg helyesen táplálkozni, és pihenjen többet, hogy visszanyerje erejét.

Különösen azért, mert május és szeptember között esetleg munkahelyet kell váltania.

Az év végére a dolgok javulni fognak.

A Bakok számára az előttük álló év könnyen fog menni. Új találkozások és ismeretségek, ötletek és kedvező változások a magánéletedben csak egy kis része annak, ami 2022-ben vár rád.

Ez február végén és márciusban lesz a leglátványosabb. Magabiztosnak és érdeklődőnek fogja érezni magát az élet és a kommunikáció iránt.

A nyári és őszi időszakban sem fog unatkozni. A Bakoknak ötleteik és kreatív elképzeléseik lesznek, amelyeket életre kell váltaniuk.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.