BERKI KRISZTIÁN ANYJA NEM BÍRJA TOVÁBB: ÚJ RÉSZLETEK A TOKBAN!

Read Time:50 Second

A tragikus hirtelenséggel elhunyt médiasztár édesanyja a mai napig képtelen elfogadni, hogy a fia nincs többé. Júlia asszony nincs jó állapotban: éjszakánként folyton felriad, és az egészsége is egyre csak romlik.

„Azt hittem, a temetés után majd fokozatosan jobb lesz kicsit. De tévedtem! Most úgy érzem, napról napra rosszabb. Éjjelente látom a fiamat, úgy érzem, ott van velem a szobában. Ráadásul hiába szedem a vérnyomáscsökkentő gyógyszeremet, ennek ellenére néha olyan magas a vérnyomásom, hogy csodálkozom, hogy még életben vagyok”

Ha még rossz egészségügyi állapota és szívfájdalma nem lenne elég, a temetés óta unokáit sem láthatta Júlia asszony. Csupán abban bízik, hogy a helyzethez képest a kis Emma és Natika is jól vannak. A lapnak azt is elárulta a gyászoló édesanya, hogy fájdalma valószínűleg csak akkor fog enyhülni, ha végre kiderül miért kellett elveszíteni a fiát.

„ Az egyetlen dolog, ami engem most rendkívül zavar, az, hogy még nincs meg a toxikológiai eredmény. Nagyon szeretném már tudni, mi végzett a fiammal; talán akkor majd kicsit enyhülni fog a fájdalmam”

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.