Ezért piacvezetők a Best Mixer képzések – Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei

Read Time:3 Minute, 51 Second

Ezért piacvezetők a Best Mixer képzések



Napjainkban egyre több fiatal és pályaváltó dönt egy kézzel fogható és versenyképes szakma elsajátítása mellett. A specialty kávézók és a nívós vendéglátóhelyek népszerűségének köszönhetően, a barista és a mixer is egy divatos és vonzó hivatás lett. (x)


Ahhoz viszont, hogy a felsorolt szakmák valóban egy stabil jövőképet biztosítsanak, fontos, hogy a hozzájuk tartozó tudást a lehető legjobb helyen szerezzük meg. A Best Mixer képzések Magyarországon piacvezetőknek számítanak, legyen szó alapfokú, mesterszintű, barista, mixer vagy kombinált tanfolyamról.

Fotó: freepik.com

Miben rejlik a titkuk? Miért számítanak a legjobb választásnak? Most minden kérdésre választ adunk. 

15 éves múlt, 15 piacvezető iskola

Egy szakképző tanfolyam kiválasztásakor a helyszín és az intézmény szakmai múltja egyaránt fontos szempontnak számít. Egyáltalán nem mindegy, hogy a plusz tudásért mennyit kell utazni – pláne nem akkor, hogyha a tanuláshoz hozzátartozik az alkoholos italok kóstolása is. Ugyanilyen fontos, hogy a képzőhely milyen referenciákkal rendelkezik, mennyire hiteles és megbízható.

Igaz ugyan, hogy ma már barista és mixer képzésekkel úton-útfélen találkozhatunk, de vajon mennyiről mondható el közülük, hogy több mint 10 éve működik, és több mint 10 településen is elérhető saját oktatási helyszínnel?

A Best Mixer többek között épp ezért kiemelkedő a piacon! 15 éves szakmai múltja alatt:

– összesen 15 városban hozta létre saját iskoláját, így nem csak az agglomerációban, de a vidéken élők is könnyen tudnak versenyképes szakmát szerezni (például barista tanfolyam Debrecenben is van);

– olyan egyedi oktatótermeket alakított ki, amikben a tanulók a legmodernebb eszközöket és gépeket használhatják az oktatások alatt;

– olyan széleskörű képzési struktúrát és egymásra épülő tematikát állított össze, amiben lehetőség van az alapoktól kezdve egészen haladó szinten is tanulni;

– úgy állította össze a tananyagot, hogy az mindig kombinálható legyen az aktuális trendekkel;

és a sor itt még közel sem ér véget. A Best Mixer végzett hallgatói több mint 100 országban vannak jelen, ami nem bizonyít mást, minthogy a képzéseken megszerzett tudással külföldön is lehetőség van a karrierépítésre.

Mindenképp nézd meg, hogy mit mondanak a már végzett hallgatók az iskoláról és a képzésekről! A Facebookon több mint 400 értékelést olvashatsz, a Google értékelések száma is meghaladja a 360-at. Az átlag pontszám: 5/5, mondhatni hogy “ennyi ember nem tévedhet!” 🙂

Fotó: bestmixer.hu

Nemzetközileg elismert bizonyítvány garantálja a külföldi elhelyezkedést

Egy jól megválasztott szakmával soha nem kell azon gondolkodni, hogy mi legyen a következő lépés. Lehetőséget biztosít a nyelvtanulásra, az utazásra, és az egzisztencia megteremtésére. Nem szab határokat, mi több, pont hogy kiszélesíti a látókört, és mindig okot ad a fejlődésre. Mixerként és baristaként egyaránt megteremthetjük azt az életformát, amiben nem csak hivatásként, hanem hobbiként is tekinthetünk a szakmánkra.

Míg sok intézmény “csak” egy egyszerű oklevelet ad arról, hogy valóban megtanultuk a kávé– és a koktélkészítés alapjait, addig a Best Mixer már a képzés alatt is felkészít arra, hogyha külhonban szeretnénk megvalósítani az álmainkat. Moduláris rendszerű, nemzetközileg elismert bizonyítvánnyal garantálja a külföldi elhelyezkedés lehetőségét.

Ezenfelül a Best Mixer hivatalos munkaközvetítő iskolaként segíti a tanulói pályafutását Magyarországon belül és kívül is. Ha mindenképp egy határon túli állás a cél, akkor is sok alternatívát kínál. A segítségével óceánjáró és folyami hajón, de Cipruson vagy Londonban is kamatoztathatjuk az újonnan szerzett tudásunkat.

Fotó: bestmixer.hu

Kedvezményes és kombinált képzések várják a leendő mixereket és baristákat

Bármilyen új dologba is vágjuk a fejszénket, az árak kapcsán is érdemes körbenézni a különböző lehetőségek között. Bár minden esetben fontos – de egy szakképző iskola kiválasztásakor még inkább –, hogy ár-érték arányban pontosan azt kapjuk, amit elképzeltünk. Nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy az apróbetűs részek felett elsiklanak, és a képzés közben olyan többletköltségekkel szembesülnek, amikkel nem számoltak.

A Best Mixer ebből a szempontból sem árul zsákbamacskát. Pontosan azok a tanfolyamok, pontosan abban a formában és pontosan ugyanannyiért vehetők igénybe, ahogy azok fel vannak tüntetve az oldalukon. Szakiskolájukban jelenleg több mint 30 képzés közül lehet választani, amikre most ráaadásul nagy kedvezmények mellett lehet jelentkezni.

Vannak közöttük kezdő, haladó, professzionális szintű, de kombinált – például mixer-barista vagy mixer-pincér-barista – oktatások is, amik külön-külön is elvégezhetők. Kifejezetten Debrecenben mixer tanfolyam és barista képzés is elérhető. Ha mindez nem lenne elég, és valaki például menedzserként, pincérként vagy sommelierként is kipróbálná magát a vendéglátóiparban, akkor erre is lehetősége van – és mindezt házon belül.

Tanulj a legjobbaktól!

Már régóta kacsintgatsz a vendéglátás felé? Megtetszett, amit eddig olvastál? Akkor jó híreink vannak számodra! A Best Mixer iskola egyik oktatási helyszíne éppen Debrecenben található, ahol egyszerre sajátíthatod el a kávé– és koktélkészítés rejtelmeit.

Ha csúcstechnológiás körülmények között és egy szaktekintéllyel teli oktatói gárda segítségével szeretnél hozzájutni a két versenyképes szakma egyikéhez, akkor itt az alkalom: tanulj a legjobbaktól!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.