Nemzetközi versennyel indult a strandröplabda szezon Hajdúnánáson – Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei

Read Time:1 Minute, 18 Second

Nemzetközi versennyel indult a strandröplabda szezon Hajdúnánáson



Hajdúnánás – Erős mezőny gyűlt össze Hajdúnánáson, az idei első strandröplabda versenyen, ahol ezúttal az időjárás is a szebbik arcát mutatta.


A Román Röplabda Szövetség több U20-as válogatott játékost is nevezett a férfi és női felnőtt mezőnyben, akik közül a Baciceanu/Anton páros egészen a férfi döntőig is eljutott, azonban nem tudták legyőzni az egész nap jó formában játszó Budai/Fazekas párost. A harmadik helyet a Dóczi/Frányó páros szerezte meg legyőzve a Tompa/Szabó kettőst.

Az elődöntő párharca, a Dóczy/Frányó-Badiceanu/Anton (20:22) mérkőzés itt tekinthető meg.

A férfi döntőben, szoros csatában végül a Budai/Fazekas páros győzedelmeskedett. A Budai/Fazekas-Badiceanu/Anton (21:19) döntő mérkőzést itt nézhetik meg. 

A női mezőnyben a Honti-Majoros/Réthelyi páros diadalmaskodott a Kovács/Chován alkotta csapat előtt, míg a harmadik helyet a Béni/Tóth kettős szerezte meg a Gracza-Sóti/Kiss páros ellenében.

Vasárnap a vegyes kategória versenyzői mérhették össze tudásukat. A nap végén Szilágyi Csenge és Kusnyér Gergő emelhette magasba a győztesnek járó kupát, Fehér Anna és a mindkét nap döntőt játszó Budai Balázs előtt. A harmadik helyet az a Béni Kitti és Fazekas Balázs páros szerezte meg, akik a szombati napon szintén bronz-, illetve aranyérmet szereztek női és férfi kategóriában. A negyedik helyen Földi Boglárka és Imre Tibor végzett.

A vasárnapi végeredmény már be fog számítani az év végi összetett verseny eredményébe.

A következő fordulót május 28-án, 29-én rendezik majd Hajdúnánáson.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.