Férfi futsal NB I: legyőzte a DEAC a Haladást – Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei

Read Time:1 Minute, 25 Second

Férfi futsal NB I: legyőzte a DEAC a Haladást



Debrecen – A tartalékos éllovas elleni siker értékes, ám sok múlik a keddi Berettyó-Veszprém meccs eredményén.


A férfi futsal NB I felsőházának 9. fordulójában mindkét hajdú-bihari gárda pályára lép. A DEAC hétfőn fogadta a nagy fölénnyel vezető Haladást, míg a Mezei Vill FC kedden szintén hazai környezetben játszik az éremért hajtó Veszprém ellen.

A Dróth nélküli Haliban az éljátékos csatár mellett eltiltás miatt Vas Ádám, Luiggi és Dávid Richárd sem szerepelhet, ám a szombathelyiek nem szomorkodtak, hiszen már biztosan tabella-elsőként várják a folytatást. A kérdés az, hogy a Berettyó, DEAC és Veszprém triója miként osztozik majd az elődöntős helyeken (a felsőházi sereghajtó Újpestnek már nem osztanak lapot az éremért zajló csatában). 

A DEAC hétfőn este visszavágott a kupában elszenvedett vereségért. Szentes Bíró Tamásék 4-2-re is vezettek, aztán egyenlített a vasi vendégcsapat, a végső szó azonban a házigazdáé volt: egy szép akció végén a 35. percben Thiago talált a Haladás kapujába. A túloldalon kellettek még Krajcsi megszokott bravúrjai, s így a záró szakaszban már nem változott az eredmény, nyert a DEAC.

Ezzel a Haladást üldöző három csapatnak egyaránt 11 pontja van, ám az MVFC és a Veszprém kedden mérkőzik, így módosul az állás.

A záró fordulóban, május 23-án Újpest – Berettyó és Veszprém – DEAC mérkőzéseket rendeznek, s ezután tisztázódik, milyen leosztásban vívja a négy legjobb csapat az elődöntős párharcokat.  

DEAC – Haladás VSE 5-4

DESOK-csarnok, vezette Kovács G., Muhari

DEAC: Krajcsi – Coito, Thiago, Berecz, Szabó J. – csere: Tóth B., Faragó, Szentes Bíró, Vass O., Siska, Harmati, Rácz, Harcsa. – Vezetőedző: Elek Gergő

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.