A szemed formája sokat elárul a személyiségedről

Read Time:1 Minute, 30 Second

Nem csak a szemed színe árulkodik a személyiségedről.
Boldogság, öröm, szomorúság, hazugság és harag: mindezt láthatjuk valakinek a szemében. A szemek sokat mondanak, ha bizonyos érzelmekről van szó. Jó tudni, mert így gyakran úgy tudjuk meg, hogyan érzi magát az illető, hogy ő maga nem is tud róla. Azonban nem csak az érzelmek, hanem a személyiségről is megtudhatunk információkat a szemek vágásának tanulmányozásával. Kíváncsi vagy? Elmagyarázzuk neked.

Mandula alakú szemek
A mandula alakú szemű emberek általában meleg és kedves személyiséggel rendelkeznek. Ha mandulavágású a szemed, akkor valószínű, hogy szeretnek, és mindent megteszel, hogy segíts másokon. Ugyanakkor kissé rejtélyes tudsz lenni, ami megakadályozza, hogy az emberek igazán jól megismerjenek. Próbálja meg nem túl komolyan venni a dolgokat, és gyakrabban engedje ki a féket.

Kis szemek
Kicsi a szeme? Akkor nagyon jól tudsz magadra koncentrálni. Kritikus, elemző és komoly életszemlélettel rendelkezik. Gyakran te vagy a legokosabb a csoportban, és az emberek arra kérnek, hogy oldj meg nehéz kérdéseket. Néhányan azt gondolhatják, hogy nincsenek érzelmeid, de ez nem így van.

Dudorodó szemek
A kidülledt szem talán nem a megfelelő szó, de a szemeid nem a szemgödörben vannak elrejtve. A szemed ott van – és szépen néz ki! – És azt mondják neked, hogy kedves és aranyos ember vagy. Szűk baráti és családi kör veszi körül. Ezek az emberek jelentenek neked mindent, és ezt soha nem szabad szem elől tévesztened.

Mélyen ülő szemek
A szemeid kicsit mélyebben ülnek a szemgödrödben? Akkor te az az álmodozó típus vagy, aki egyedül is jól érzi magát. A külvilág számára kissé titokzatosnak tűnsz. Ez azonban nem jelent semmi negatívumot. Romantikus vagy, és ha jól ismersz valakit, teljesen megnyílsz.

Kerek szemek
Ha kerek szemeid vannak, tele vagy kreativitással. Ön nyitott, érzelmes és lelkes ember. Nagy csoportokban gyakran felhívod magadra a figyelmet, mert nagy a bájod. Néha a kerek szemű emberek kicsit ügyetlenek.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.